Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2014 11:38 - КОНТРОЛЪТ НА ДОСТЪП Е НЕОБХОДИМОСТ, А НЕ ЛУКС!
Автор: qube12 Категория: Технологии   
Прочетен: 551 Коментари: 0 Гласове:
0



 В днешното забързано ежедневие, никак не е приятно да губим време в отключване на врати. Част от недостатъците на механичните ключалките са да уцелим кой е ключа, да го пъхнем в ключалката и ако не е поредното копие, което заяжда да можем с едно завъртане дa отворим вратата, след което същият процес се повтаря ако се налага да заключим след нас. Освен това е скъпо да вадим копия на ключове, които допълнително могат да разбият патрона и така за кратко време в натоварените сгради, той става напълно износен и неизползваем. Това е едно малка част от неудобствата на стандартните механични ключалки.

image

С развитието на техниката, цените на електронните ключалки спадат и в момента системите за контрол на достъп са с много добро качество и на много ниски цени! Контролът на достъп е много ефикасен при натоварени зони с няколко точки за контрол, но е и много подходящ като самостоятелна система за една точка, където е необходим такъв контрол на достъп. Резултатът е бърз, удобен и сигурен достъп до входната врата на Вашият дом или офис. Предимство е, че един и същи чип или карта могат да бъдат въведени в няколко системи и по този начин да имате достъп до различни точки само с един единствен ключ. imageТака например може да имате чип или карта за офиса, асансьора в офис сградата, бариерата на паркинга пред блока, входната врата на входа и общата вратата към мазетата. Това е голямо удобство и в наши дни е необходимост по простата причина, че използваме много ключове за много врати и ако трябва да носим метални ключове ще ни трябва да разнасяме с нас цяла торба.

ЗАЩО СА ПО-СИГУРНИ?

Системите нямат механични части като при стандартните патрони, които се износват и са уязвими при физическо натоварване; могат да бъдат счупени или запълнени, което би усложнило пропусквателния режим. Контролерът се намира от вътрешната страна на врата и е защитен от външни набези, четецът за чип карти може да бъде вандалозащитен или добре скрит, тъй като може да разчита от разстояние без директен физически контакт и само потребителите да знаят къде се намира. Заключващият механизъм, електромагнитен болт, електромагнит, електромагнитен насрещник и др. могат да бъдат на различни места от стандартните ключалки, така че външно лице да няма представа къде се намират, което допълнително защитава врата от набези!

Контролът на достъп в днешно време е необходимост, а не лук защото взимайки в предвид цената на ключовете за стандартните метални патрони, само от разликата в ключовете системата би излязла безплатно, а удобството е несравнимо!

Може да се звържете с нас тук!




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: qube12
Категория: Технологии
Прочетен: 28754
Постинги: 24
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930