Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2014 10:03 - БЪРЗ, ЕВТИН И СИГУРЕН ДОСТЪП
Автор: qube12 Категория: Технологии   
Прочетен: 543 Коментари: 0 Гласове:
0



 Бърз защото не е необходимо да търсите кой ключ трябва да ползвате и не е необходимо да се мъчите да вкарате ключа в ключалката. Сега с чипа или картата може да отворите своята врата дори без допир. Така системите за контрол на достъп няма как да се износът и практически са неуязвими.

image

Системите за контрол на достъп са евтино решение защото, не се нуждаят от поддръжка както обикновените ключалки. Не е необходимо да смазвате патрони, да ги ремонтирате, защото те не играят никаква роля. Освен това зимата не замръзват и ключовете, които ползвате са много по-евтини от колкото да копирате ключове за всички живущи. При голям брой живущи, разликата от цената на ключовете е по-голяма от колкото системата за контрол на достъп със същия брой електронни чипове или карти.

image

Достъпът е сигурен защото всички уязвими елементи се намират зад входната врата, и така на практика са недостижими. Входната Ви врата може да бъде подсилена с електронна врата тип "БОЛТ" като по този начин слабите електромагнитни насрещници отпадат, а заключващият механизъм е защитен в касата на вратата. За допълнителна сигурност връзката между домофона и бравата може да бъде прекъсната, защото повечето съседи дори не вдигат домфонната слушалка за да разберат кой звъни и направо отварят. Друг начин е, използвайки електронна брава тип "БОЛТ", да отключвате вратата от вътрешната и страна със карта или чип както отвън. По този начин няма как някой да излезе без да бъде придружен от вътрешен за сградата човек.

Системите за контрол на достъп се подсигуряват с допълнително захранване от акумулатор в случай че токът спре, така на практика имате работеща система за сигурност по всяко време!

За всякакви въпроси може да се свържете с нас тук!    



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: qube12
Категория: Технологии
Прочетен: 28758
Постинги: 24
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930