Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2014 21:05 - MOBOTIX ПУСКА НОВА ПЛАТФОРМА ЗА КАМЕРИ - M15
Автор: qube12 Категория: Технологии   
Прочетен: 727 Коментари: 0 Гласове:
0



 

image

От MOBOTIX днес стартира новата камера M15 с изцяло нова платформа, която се основава на нова MOBOTIX 5мегапиксела технология. Тя предлага два сменяеми модулни сензора и допълва иновативната концепция на камерите MOBOTIX.

„Камерата M15 предлага най-новите технологии на MOBOTIXсистемата и следва гордо традициите, които са започнали преди повече от 13 години с M1, и са продължили с M10 и M12” казва д-р Ралф Хинкел, основател и главен изпълнителен директор на MOBOTIX . "Ние сме уверени, че M15 ще разчуписхващанята за видеонаблюдението по много начини; технически, като нова платформена концепция, дизайнерски, защото тя е разработена в уникална комбинация между крайните потребители и Mobotix". Камерата M15 е естествено развита около децентрализираната система на МOBOTIX, която спестява разходи, управление и мрежови ресурси за крайния потребител.

imageПлатформата M15 предлага два сменяеми обектива с 5-мегапикселови сензори, които са точно същите модули като при наскоро стартиралата S15. "Ние сме разработили M15 в тясно сътрудничество с нашите крайни потребители и партньори. Нашите потребители искат динамична платформа, която може да се промени с техните настоящи и бъдещи нужди, и нашите партньори искат платформа за много различни приложения", продължи д-р Хинкел. Тъй като сензорните модули може лесно да бъде сменени от крайния потребител, те винаги ще имат система за видеонаблюдениекоято ще покрива желанията им, независимо от първоначалния монтаж и първоначалното и приложение. "Крайните потребители и на нашите партньори, днес могат да избират до пет напълно различни комбинации от сензори за тази платформа и в бъдеще ще има още повече ", каза д-рХинкел.

Чрез използване на 5 мегапикселовите сензори за платформата M15, потребителите ще получат повече от четири пъти по-добра чувствителност към светлина във всякакви условия. Новата технология на сензорите предлага до 30 кадъра в секунда и способностите за увеличение в картината с 27% за цветните и с повече от 200% в черно-белите. "Важно е да се подчертае, че M15 е „ден и нощ“камера, а не на „ден или нощ“. Разликата е огромна между тези две понятия, сензорите в M15, в зависимост от конфигурацията, са в състояние да предложат един дневен и една нощен образ едновременно, което е особено важно в условия на ниска осветеност, както и при липса на светлина ", коментира д-р Хинкел.

Новата M15 платформа е IP66 сертифицирана и успешно тестван при температурен диапазон от -30 ° С до +60 ° С. Следвайки създадената от MOBOTIX стратегия, M15 не се нуждае от допълнителен кожух, охлаждане, отопление и т.н. "Потребителят може да вземе нашата нова камера и буквално да я инсталира, където той или тя иска. Имаме хора, които използват нашите продукти в много екстремни ситуации и те ще бъдат много доволни от M15, "каза д-р Хинкел. Камерата M15 се нуждае само от около 5W за да бъде напълно функционална, като по този начин спестява разходи и енергия за потребителите. "Новият M15 е маркиран със MOBOTIXGreen IP-Video лого за това, че е изключително щадящ околната среда, което е социална инициатива, коятоMOBOTIX е поела и аз силно вярвам в нея", заключи д-р РалфХинкел.

Специално предимство: M15 е напълно интегрирана с новата революционна технология MxActivitySensor интелигентна детекция на движение, която значително намалява фалшивите аларми и грешки.

За повече инфо може да се свържете с нас тук!




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: qube12
Категория: Технологии
Прочетен: 28790
Постинги: 24
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930